Rubriky
Zprávy

Exkluzivně, nenechte si ujít!!! Poslední volná místa!!!

v_leseUprostřed lesa na Lotharově vrchu se nachází malá nenápadná chaloupka a v ní přebývají dobří lidé. Hlavně tedy děti, které zde tráví celý den v přírodě pod vedením zkušené pedagožky Rity Málkové. Místo klasického pobytu ve státní školce uprostřed města plného smogu a prachu, objevují krásy naší úžasné přírody.

Tento dětský klub “V Lese“ začal fungovat od září letošního roku a stojí za ním spolek Artczech.com pod vedením Dmitrije Pljonkina a Jakuba Hájka. (pořadatelé dřevosochání při městských slavnostech)

Děti zde tráví celé dny venku na čerstvém vzduchu a sluníčku a chatku využívají jen ke spánku, či v případě špatného počasí. Klub je vhodný pro děti od 3 let do 6 let a hlavně pro ty, kteří svým drahým ratolestem chtějí dopřát dětství jaké měli oni sami, bez počítačů, televizí, platových hraček, v časech kdy největší hračkou byl klacek a bláto, nějaký ten kámen a hlavně písek a houpačky.

Maximální kapacita je 15 dětí, tak aby se dalo dětem plně věnovat. V současné chvíli zbývají poslední místa k plné obsazenosti.

Neváhejte a pro více informací kontaktujte Ritu Málkovou (vychovatelku) nebo Jakuba Hájka (manažera). Další informace naleznete na FB, odkazy a kontakty jsou uvedeny níže.

 

Rita Málková           +420 603 912 284
Jakub Hájek            +420 725 935 241
FB: https://www.facebook.com/klubvlese