Rubriky
Firmy Zprávy

HP značková prodejna – Děčín je 1. v ČR!

Společnost Hewlett-Packard ve středu v Děčíně otevřela první značkovou prodejnu v České republice, tzv. HP Branded Store, která je zcela v korporátních barvách HP. V rámci celoevropského pilotního projektu je to jedna z prvních pěti HP prodejen v oblasti EMEA (Evropa, Afrika, Blízký východ). Česká pobočka HP tak získala důvěru centrálního vedení a je mezi prvními, které budou testovat nový typ prodeje.

V pilotním projektu již byly otevřeny HP Branded Store ve Španělsku, Srbsku, Chorvatsku, Rumunsku a nebo například v Kazachstánu.
Na realizaci pilotního projektu HP Branded Store v České republice se podílela děčínská firma 2H–Heran Jan. Jak se vyjádřil Petr Kheil, ředitel divize osobních počítačů společnosti HP: „Společnost 2H–Heran Jan patří dlouhodobě mezi nejloajálnější partnery, se kterými české zastoupení HP spolupracuje již dlouhou řadu let. Tato skutečnost spolu s vynikajícími prodejními výsledky firmy 2H-Heran Jan, a to nejen v rámci kraje, ale i celé České republiky, nás utvrdila v tom, že vytvořit první značkovou prodejnu HP právě ve spolupráci s 2H–Heran Jan bude správnou volbou.“
Nová značková prodejna v Děčíně zcela odpovídá světové úrovni prodeje daného typu výrobků. Zákazník zde nalezne nejen kompletní portfolio produktů, a to i včetně doplňků a příslušenství, ale také velmi pohodlné a přátelské prostředí, které počítá s tím, že si zákazník může výrobky vyzkoušet a prověřit přímo na místě. HP společně s obchodním partnerem pravidelně vyhodnocuje prodeje a nákupní chování zákazníků tak, aby mohla rychle a efektivně reagovat na jejich měnící se požadavky.
„Jsme velmi rádi, že máme možnost zařadit se do tohoto exkluzivního projektu. Umožní nám to ještě více rozšířit a zatraktivnit naši nabídku výrobků produktového portfolia HP nejen v severočeském regionu, ale i v rámci celé České republiky,“ řekl Jan Heran, majitel firmy 2H-Heran Jan.
HP je velice aktivní v oblasti prezentace svých výrobků přímo v místě prodeje a má uzavřena partnerství s celou řadou obchodních partnerů.
U retailových a klasických obchodů se jedná například o projekt Store in Store, který byl zatím realizován ve společnostech Alza, Comfor, Czech Computer nebo TS Bohemia.
O společnosti HP
HP neustále vytváří nové příležitosti pro uplatnění technologií, které významně ovlivňují jednotlivce, firmy i celou společnost. Jako největší technologická firma světa nabízí HP špičkové produkty zahrnující tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

Společnost Hewlett-Packard včera v Děčíně otevřela první značkovou prodejnu v České republice, tzv. HP Branded Store, která je zcela v korporátních barvách HP. V rámci celoevropského pilotního projektu je to jedna z prvních pěti HP prodejen v oblasti EMEA (Evropa, Afrika, Blízký východ). Česká pobočka HP tak získala důvěru centrálního vedení a je mezi prvními, které budou testovat nový typ prodeje. V pilotním projektu již byly otevřeny HP Branded Store ve Španělsku, Srbsku, Chorvatsku, Rumunsku a nebo například v Kazachstánu.Na realizaci pilotního projektu HP Branded Store v České republice se podílela děčínská firma 2H–Heran Jan. Jak se vyjádřil Petr Kheil, ředitel divize osobních počítačů společnosti HP: „Společnost 2H–Heran Jan patří dlouhodobě mezi nejloajálnější partnery, se kterými české zastoupení HP spolupracuje již dlouhou řadu let. Tato skutečnost spolu s vynikajícími prodejními výsledky firmy 2H-Heran Jan, a to nejen v rámci kraje, ale i celé České republiky, nás utvrdila v tom, že vytvořit první značkovou prodejnu HP právě ve spolupráci s 2H–Heran Jan bude správnou volbou.“Nová značková prodejna v Děčíně zcela odpovídá světové úrovni prodeje daného typu výrobků. Zákazník zde nalezne nejen kompletní portfolio produktů, a to i včetně doplňků a příslušenství, ale také velmi pohodlné a přátelské prostředí, které počítá s tím, že si zákazník může výrobky vyzkoušet a prověřit přímo na místě. HP společně s obchodním partnerem pravidelně vyhodnocuje prodeje a nákupní chování zákazníků tak, aby mohla rychle a efektivně reagovat na jejich měnící se požadavky.„Jsme velmi rádi, že máme možnost zařadit se do tohoto exkluzivního projektu. Umožní nám to ještě více rozšířit a zatraktivnit naši nabídku výrobků produktového portfolia HP nejen v severočeském regionu, ale i v rámci celé České republiky,“ řekl Jan Heran, majitel firmy 2H-Heran Jan.HP je velice aktivní v oblasti prezentace svých výrobků přímo v místě prodeje a má uzavřena partnerství s celou řadou obchodních partnerů. U retailových a klasických obchodů se jedná například o projekt Store in Store, který byl zatím realizován ve společnostech Alza, Comfor, Czech Computer nebo TS Bohemia.O společnosti HP HP neustále vytváří nové příležitosti pro uplatnění technologií, které významně ovlivňují jednotlivce, firmy i celou společnost. Jako největší technologická firma světa nabízí HP špičkové produkty zahrnující tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

Zdroj: HP