Rubriky
Dětem Kultura Sport Turisti Zprávy

Slavností pokračují, pobaví se celá rodina

Před námi je třetí víkend městských slavností. Sobota bude tentokrát patřit veteránům a Jízdě na pohodu, v neděli nezapomeňte přijít na Smetanovo nábřeží. Startuje Rogalo DC, které se v rámci městských slavností se spojí se Dnem nejen pro seniory. Nechybí ani Den plný her na hřišti na Starém Městě, kde se pobaví děti i dospělí.

Jízda na pohodu – sobota 27. 5., 9:45-16:00 h, Masarykovo náměstí
Orientační závod historických vozidel Jízda na pohodu startuje z Masarykova náměstí kolem 10:30. Délka závodu je 88 km a trasa, na které se plní úkoly, závodníky provede Českým Švýcarskem. Návrat závodníků bude průběžně od 13:30 a vyhlášení je plánováno zhruba v 15:30-16:00. Časy jsou pouze orientační a závisí na rychlosti závodníků. Po celý den bude na náměstí vystaveno několik historických vozidel. Akci pořádá VCC Teplicko, pobočný spolek VCC ČR.

Den plný her – neděle 28. 5., 14:00-17:00 h, hřiště Staré Město

Den plný her je určený pro děti i dospělé. Na hřišti si můžete užít různé aktivity, včetně malování na obličej, skákacího hradu a jízdy na koníkovi. K zábavě neodmyslitelně patří i cukrová vata, balonky a popcorn. Ať už jste soutěživí, nebo se chcete jen bavit, najdete tu od všeho trochu.                                          den plny her web

Den nejen pro seniory a Rogalo DC – 14:00-19:00 h, Smetanovo nábřeží

Pravidelná nedělní hudební odpoledne Rogalo DC rozezní Smetanovo nábřeží již po osmé v řadě. Zahájení proběhne 28. května ve 14 hodin, napodruhé se spojí s akcí Den nejen pro seniory, která se koná v rámci městských slavností. Vstupné je zdarma a občerstvení nebude jako vždy, chybět.

A4 program Rogalo DC

Zdroj: Magistrát města Děčín