Rubriky
Zprávy

Teplická ulice je opět průjezdná

Práce na Teplické ulici v úseku mezi ulicí Prokopa Holého a Pivovarskou, kde od dubna probíhala po etapách rekonstrukce plynovodu, skončily. Od 19. srpna je ulice v úseku od Ovčího můstku po ulici Čsl. mládeže plně průjezdná pro veškerou dopravu, tedy i pro autobusy.

Autobusová doprava se proto opět vrátila do zastávek Prokopa Holého a Teplická. Objízdná trasa přes autobusové nádraží byla ukončena. Dále došlo ke změně jízdního řádu na lince č. 214 u spoje v pracovní den ze zastávky Prokopa Holého směr Škrabky, a to ze17:00 na 17:10 hodin.

Rekonstrukce plynovodu na Teplické ulici skončila dokonce o dva týdny dříve, než bylo plánováno, což pro řidiče i místní obyvatele znamená úlevu.

„Jsem rád, že se díky dobré komunikaci se zhotovitelem podařilo nejen dodržet termín dokončení stavby, ale dokonce zde práce skončily skoro o 14 dní dříve, než byla povolena uzavírka. Občanům a podnikatelům z této části města děkuji za trpělivost,“ řekl náměstek primátora Tomáš Brčák s tím, že dokončení jakékoli stavby na území města včas – či dokonce před termínem – je pro vedení města prioritou. „Rád bych proto za rychle odvedenou práci poděkoval i zhotoviteli,“ dodává Tomáš Brčák.

Od 6. září by mělo být plně průjezdné také Labské nábřeží, které je již několik týdnů uzavřené kvůli rekonstrukci kanalizace pro veškerou dopravu. Současně by měla začít zásadní rekonstrukce Nového mostu.

Zdroj: Magistrát města Děčín