Rubriky
Zprávy

Covid-19: Děčín pomůže podnikatelům s administrativou

Město Děčín ve spolupráci s Okresní hospodářskou komorou (OHK) pomůže malým podnikatelům a živnostníkům s přípravou žádosti o finanční podporu od státu v souvislosti s pandemií covid-19.

„Jakákoli finanční pomoc je pro podnikatele v této těžké době velmi důležitá. Pro některé je však proces přípravy žádosti o státní podporu složitý, proto jsme se rozhodli podnikatele podpořit a zajistíme jim poradenství a pomoc s přípravou žádosti,“ vysvětlil primátor Děčína Jiří Anděl.

V této věci spojily síly město a místní podnikatelská komora. Výsledkem jednání je okamžité zřízení kontaktního místa pro místní podnikatele a živnostníky. Již od 1. února 2021 se mohou obracet na úřad OHK Děčín, kde jim vyškolený pracovník pomůže s hledáním dotačního titulu a následně také s vyplněním žádosti. Služba je zcela zdarma nejen pro členy OHK Děčín, ale díky spolufinancování ze strany města také pro místní živnostníky a drobné podnikatele.

Kontakty, kde si mohou podnikatelé domluvit schůzku: Informační kancelář OHK Děčín na adrese: Myslbekova 3, Děčín 1, e-mailem:  nebo telefonicky na č. 736 463 745.

Zdroj: Magistrát města Děčín