Rubriky
Zprávy

Ulice 2. polské armády dostane nový povrch, řidiče čeká objížďka

Řidiči v Děčíně musí od středy 14. října počítat s dopravním omezením v ulici 2. polské armády. Silnice I/262, která patří státu a spravuje ji Ředitelství silnic a dálnic, dostane nový povrch. Silnice bude v době stavby průjezdná jednosměrně, objížďka povede přes Staré Město.

Dopravní omezení by mělo trvat do konce listopadu. Krajský úřad Ústeckého kraje vydal povolení pro stavbu až toto pondělí 12. října.

Pokud řidiči pojedou po Novém mostě a sjedou na kruhový objezd u čerpací stanice Benzina, nebudou moci odbočit do ulice 2. polské armády. Objízdná trasa povede přes Staré Město, a to ulicemi Litoměřická, Březová a Oblouková. Řidiči, kteří pojedou od náměstí Svobody budou moci jedním pruhem ulicí 2. polské armády projet.

Uzavírka se dotkne také cestujících, kteří využívají autobusy. Dojde k omezení na lince č. 202, 208, 209, 229, 232. Obsluhující linky směr Staré Město, Nebočady a Velká Veleň nebudou stavět na zastávce Kaufland. Ze zastávky Zámecký rybník budou pokračovat do další zastávky na trase, a to buď do zastávky Březová nebo Žerotínova.

V opačném směru linky směr Autobusové nádraží a Bynov nebudou obsluhovat zastávku Zámecký rybník a Březová. Tyto linky jsou vedeny po objízdné trase a obsluhují zastávku Kaufland.

Zdroj: Magistrát města Děčín