Rubriky
Sport Zprávy

Dlouhá pauza končí, Děčín v Ústí s Mostem

Velmi dlouhá pauza končí a hokej pomalu, ale jistě začíná zase ožívat. Ke svému prvnímu přátelskému utkání zajedou děčínští hokejisté do nedalekého Ústí nad Labem, kde sehrají bitvu s mosteckými Lvy. Vzhledem k prodloužení prací na opravě střechy ještě není možné začít s mrazením ledové plochy, a tak Medvědi s Mostem musejí hrát na neutrální půdě.

V uplynulé sezóně, kterou v probíhajících vyřazovacích bojích ukončila pandemie koronaviru, se děčínští Medvědi s mosteckými Lvy utkali celkem čtyřikrát. V prvním střetnutí byl na ledě Děčína úspěšnější Most, jenž zvítězil těsně 3:2. Druhé vzájemné měření sil skončilo stejným výsledkem, tentokráte se ale na ledě Mostu radovali hokejisté Děčína. Další klání už patřila Lvům. Po dramatické přestřelce na půdě Medvědů si tři body připsali znovu Mostečtí, kteří vyloupili děčínský led poměrem 7:6. a na poslední bitvu pak Děčín nevzpomíná dobře, protože na ledě Mostu prohrál vysoko 2:8.

První trénink na ledové ploše se odehrál 10. 8. 2020 v azylu na ústeckém stadionu a zúčastnilo se ho jednadvacet hráčů.

Brankáři:
Lavinger, Brňák, Skokan

Obránci:
Kaltenböck, Loukota, Balcar, Vytejček, Černohorský, Tenkrát, Budín, Kolíček, Stuchlý

Útočníci:
Volráb, Fojt, Chovanec, Zajan, Petráš, Sýkora, Ineman, Gottfried, Faigl, Cikánek, Hruška, Horák

Utkání na ústeckém zimním stadionu startuje ve čtvrtek v 19. hodin. Pokud se na tento přátelský zápas vydáte, nezapomeňte, že musíte s sebou přibalit roušku, bez které nebude umožněn vstup. Věříme, že i přes tato nařízená opatření přijedete v prvním klání sezóny Medvědy podpořit.

Online přenos: HC Děčín – MOSTEČTÍ LVI

Vendula Zdražilová, HC Děčín