Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Za znečištění zaplatila pokutu
O pomoc požádala městskou policii obsluha restaurace v Děčíně IV. V provozovně se měla nacházet žena, která se chovala velmi agresivně. Podle obsluhy měla žena problém při placení, poté rozbila popelník o zeď a z místa utekla. Hlídka strážníků podezřelou zadržela a přestupek vyřešila uložením pokuty. Způsobenou škodu bude muset dotyčná uhradit.

Hasiči nakonec k požáru nemuseli
Jeden z kolemjdoucích občanů oznámil městské policii možný požár v prostorách pekárny. Na místo byla ihned vyslána hlídka strážníků. Dozorčí služba zároveň informaci předala hasičům a Policii ČR. Strážníkům se nakonec podařilo zjistit, že se jedná o rozprášený prostředek proti škůdcům. Výjezd složek záchranného systému byl odvolán.

Muž poškodil vstupní dveře do domu
Při kontrole v DC4 si hlídka MP všimla muže, který v ulici Jungmannova vymáčkl skleněnou výplň dveří a vstoupil do jednoho z obytných domů. Hlídka zjistila, že se jednalo o třicetiletého muže. Dotyčný uvedl, že zapomněl klíče od domu, proto skleněnou tabulku vylomil. Strážníci o události informovali majitele domu, který bude škodu vymáhat. Přestupek hlídka zadokumentovala a předala k dořešení správnímu orgánu.

Nepořádek uklidili pod dohledem strážníků
Na trojici mužů, kteří na Mariánské louce pili alkohol a dělali kolem sebe nepořádek, upozornil městskou policii správce veřejného prostranství. Hlídka MP na místě ověřila totožnost všech přítomných a nechala je veškerý nepořádek uklidit. Přestupek hlídka zadokumentovala a předala k dořešení správnímu orgánu.

Zdroj: MP Děčín