Rubriky
Sport Zprávy

Děčín zajíždí do západočeského Sokolova

Ve středu je na programu páté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci zajíždějí hokejisté Děčína na západ Čech, a sice do Sokolova, kde se utkají s místním Baníkem.

Medvědi po dvou prohrách za sebou, kdy nejprve doma utrpěli debakl s Mostem a poté nezískali body ani v Klatovech, poprvé bodovali v sobotu na domácím ledě, kdy přivítali pražskou Kobru. Po zlepšeném výkonu diktovali od začátku tempo hry a nakonec dosáhli na divokou výhru 7:4. Ve druhém dějství ztratili dvougólový náskok, Kobra dokázala srovnat a byla zpět v utkání. Ovšem Děčínští dokázali odskočit dalšími dvěma góly do náskoku a ten si už vzít nenechali. V tabulce jsou Medvědi na šesté pozici se třemi body. Na tuto výhru by rádi navázali dnes v Sokolově, nic lehkého je ale nečeká.

Sokolovští hokejisté se totiž po čtyřech oderaných duelech vyhřívají na prvním místě, když dostud neztratili ani bod. Postupně porazili Řisuty, Bílinu, Most a naposledy pak srazili v západočeském derby Klatovy na jejich ledě 4:0. Na tuto sérii by hokejisté sokolovského Baníku navázali dnes před svými diváky a v zápase tak budou favoritem. Uvidíme, zda tuto roli naplní, nebo zda Děčínští hráči dokáží jako první celek sebrat tomutu týmu nějaké body. Půjde o zajímavou podívanou mezi dvěma odvěkými rivaly.

Utkání na sokolovském zimním stadionu začíná ve středu 26. 9. 2018 v 18:00. hodin.

Online přenos:HC Baník Sokolov – HC Děčín

Vendula Zdražilová, HC Děčín