Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Při krádeži napadl obsluhu benzinky
Krádež drobného zboží nahlásila včera v noci městské policii obsluha čerpací stanice v Děčíně. Podle oznamovatele přišel na čerpací stanici neznámý muž, který odcizil drobné zboží a obsluhu, která se jej pokusila zastavit, napadl a utekl.

Na místo byly vyslány dvě autohlídky, které prohledaly nejbližší okolí. Muže, který odpovídal popisu, se hlídkám podařilo během několika minut zadržet. Podezřelý okamžitě začal klást aktivní odpor a zadržení se bránil. Strážníky oslovoval zásadně obtížně publikovatelnými výrazy typu: „Pusťte mě, vy zmr..!“
Hlídka muži nasadila pouta a převezla jej na obvodní oddělení Policie ČR, která šetření záležitosti převzala.

Opilec rušil noční klid
Noční klid rušil v časných ranních hodinách třicetiletý opilý muž v centru města. Hlídka strážníků si jej všimla při kontrole před jedním z nočních klubů. Muž hlasitě nadával a bezdůvodně křičel. Na výzvy strážníků ke zklidnění nereagoval a odmítal prokázat svou totožnost. Hlídka jej za použití donucovacích prostředků předvedla na Policii ČR. Jednání muže bude následně řešit příslušný správní orgán.

Zraněnému zvířeti pomohli v útulku
Na pohyb zřejmě zraněného zvířete upozornila strážníky žena z Děčína 4. Uvedla, že zraněný pták se pohybuje v prostoru za obchodním domem v DC4. Hlídce MP se na místě podařilo ptáka odchytit. Strážníci zvíře předali do péče pracovníků děčínského útulku pro opuštěná a toulavá zvířata.

Zdroj: MP Děčín