Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Opilá žena hrozila sebevraždou
O spolupráci požádal v pondělí v noci městskou policii dispečer záchranné služby. Na zdravotnickou záchrannou službu se obrátil personál restaurace v Děčíně 1, kde údajně nějaká žena hrozila, že spáchá sebevraždu. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP. Strážníci na místě kontaktovali značně opilou návštěvnici baru. Žena měla evidentně psychické problémy, proto byla na místo přivolána záchranná služba, která ženu odvezla na vyšetření.

Ztraceného psa předali strážníci majitelce
Na linku 156 oznámila žena z Děčína, že jí pravděpodobně někdo odcizil psa, kterého si uvázala před obchodem v Děčíně 1. Na místo byla vyslána hlídka strážníků, dozorčí služba zároveň prověřila záznam z kamerového systému. Podle záznamu pes z místa utekl, nikdo jej neukradl. Hlídka prohledala okolí a v ulici Karla Čapka se jí podařilo zvíře najít a odchytit. Ztraceného psa strážnici předali majitelce.

Opilce odvezla záchranka do nemocnice
V sobotu v odpoledních hodinách oznámil občan na tísňovou linku městské policie, že u křižovatky ulic Příbramská a Ruská v Děčíně IV se potácí nějaký opilý muž, který padá na zem. Dozorčí služba na místo vyslala hlídku strážníků. Ti zjistili, že se jedná o totálně opilého osmapadesátiletého muže. Při pádu na zem muž utrpěl zranění nad okem, hlídka proto na místo přivolala záchrannou službu, která muže odvezla do nemocnice na ošetření.

Psa odvezli strážníci do útulku
Na pohyb psa menší rasy upozornila děčínské strážníky žena z děčínské čtvrti Nebočady. Oznamovatelka dále uvedla, že zvíře vběhlo k ní na zahradu. Na místo byla vyslána hlídka strážníků. Ti zvíře od oznamovatelky převzali a převezli ho do děčínského útulku pro opuštěná zvířata, kde ho umístili do záchytného kotce.

Zdroj: MP Děčín