Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 24.02.2018 v 13:55 hod. oznámil občan z DC3, že na zemi leží nějaká žena a kolem ní pobíhá její pes. Hlídka MP na místě zjistila, že z jejího dechu je silně cítit alkohol. Jeden ze strážníků odchytl jejího psa. Žena nebyla schopna komunikace a sotva stála na nohou. Na místo byla přivolána sanita, jejíž posádka odvezla ženu do nemocnice. Psa hlídka převezla do útulku pro opuštěná a toulavá zvířata.

Dne 25.02.2018 v 16:35 hod. oznámila ostraha obchodního centra v DC6, že zadržela v jedné z prodejen dvě nezletilé dívky, které odcizily boty. Hlídka MP na místě zjistila, že podezřelými z krádeže jsou dvě desetileté dívky z Děčína. Podle zjištění obsluhy odcizily boty v hodnotě 1400,-Kč. Po dohodě s PČR strážníci obě dívky převezli na služebnu PČR, která řešení události převzala. Hlídka zároveň vyrozuměla rodiče obou nezletilých.

Dne 23.02.2018 v 21:14 hod. oznámil občan, že v ul. Kladenská v DC3 se na chodníku válí opilý muž. Hlídka MP na místě kontaktovala pětašedesátiletého muže z Děčína. Hlídka mu pomohla na nohy. Muž neměl žádné zranění a jakoukoli další pomoc od hlídky MP odmítl. Strážníci dohlédli na jeho bezpečný odchod do místa bydliště.

Dne 23.02.2018 v 20:44 hod. oznámil občan, že v baru DC1 má obsluha problémy s jedním podnapilým hostem. Hlídka MP na místě kontaktovala třicetiletého muže z Děčína. Dotyčný pod dohledem hlídky zaplatil útratu a po důrazné domluvě odešel do místa bydliště.

Dne 23.02.2018 v 20:05 hod. oznámili zaměstnanci baru v DC1, že jim utekli hosté bez placení a stojí před provozovnou. Hlídka MP na místě kontaktovala dva muže ve věku dvacet tři let. Oba odmítli prokázat svou totožnost, proto byla na místo přivolána hlídka PČR, která záležitost převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín