Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 21.01.2018 v 19:13 hod. oznámil občan, že na Labském nábřeží u Tyršova mostu se pohybuje mladík, který porazil několik popelnic. Hlídka MP na místě kontaktovala šestnáctiletého mladíka z Děčína. Dotyčný pod dohledem strážníků veškerý nepořádek uklidil. Záležitost hlídka vyřešila uložením pokuty.

Dne 21.01.2018 v 13:47 hod. oznámila ostraha obchodního domu v DC3, že se po parkovišti pohybuje nějaký bezdomovec, který obtěžuje zákazníky. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známého jednašedesátiletého bezdomovce. Hlídka jej po důrazné domluvě z místa vykázala.

Dne 19.01.2018 v 14:19 hod. oznámila žena, že v ul. Želenická v DC7 pobíhá černý pes rasy labrador přímo ve vozovce. Na místo byla vyslána hlídka MP. Strážníkům se podařilo zvíře odchytit a odvézt do útulku pro opuštěná zvířata.

Dne 19.01.2018 v 01:20 hod. oznámil občan z DC32, že slyšel nějaký hluk na svém balkoně v přízemí. Když se šel podívat ven, všiml si žebříku opřeného o balkon. Nikoho neviděl, ale nejspíš nějaké zloděje vyrušil. Dále oznamovatel uvedl, že z balkonu se mu nic neztratilo. Na místo byla vyslána hlídka MP a psovod. Kousek od domu hlídka kontaktovala muže, který uvedl, že vše viděl a zná totožnost podezřelých. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která řešení události převzala.

Zdroj: MP Děčín