Rubriky
Zprávy

Zpravodajství Policie České republiky

Chybí mu tele
ČESKÁ KAMENICE Českokamenickému chovateli se ztratilo v závěru letošního srpna tele z volně přístupné ohrady u kravína v Srbské Kamenici. Chybějícího býčka ocenil na sedm tisíc českých korun. Ač bylo provedeno ohledání místa činu a pátráno v přilehlém okolí, po zvířeti není ani stopy.  Policisté prověřují svěřené informace s ohledem na možný přečinu krádeže.

Nález v Jakubech 
DĚČÍN Děčínští policisté ve středu třicátého srpna vyjížděli do obce Jakuby na Děčínsku, kde bylo nalezeno odstavené vozidlo. Tmavě zelený vůz s odřeným lakem na několika místech a českými registračními značkami se ztratil o několik málo dnů dříve v plzeňském kraji. Policisté nalezené auto zajistili a provedli šetření k původu vozidla. V současné chvíli spolupracují s kolegy z Pardubic, aby mohl být vůz předán zpět do rukou jeho majitele.

Skončily v popelnici 
DĚČÍN Další solární lampičky zmizely začátkem posledního srpnového týdne  z oploceného pozemku u rodinného domu na Letné. Pět světel v hodnotě jedné stokoruny začali děčínští policisté prověřovat  s ohledem na možný přečin porušování domovní svobody. K němu nakonec policejní šetření dospělo, jelikož ve čtvrtek jednatřicátého srpna policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání přečinu muži z Děčína. Třicátník na zahradu vklouzl během noci a „ulovené“ lampičky schoval do pytlíku na psí výměšky. Úlovky posléze nalezli v popelnici na tříděný odpad …

Děčín 31.srpna 2017
nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín