Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 9.9.2017 v 00:22 hod. oznámil občan, že na Masarykově náměstí v DC1 napadl nějaký mladík staršího muže na zastávce MHD a poté utekl pryč. Hlídkám MP a PČR se po krátkém pátrání podařilo zadržet podezřelého šestadvacetiletého muže, který se k napadení přiznal. Záležitost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Dne 8.9.2017 v 23:31 hod. oznámil zaměstnanec baru v DC1, že v provozovně mají hosta, který má od majitele zákaz vstupu a nechce bar opustit. Hlídka MP na místě zjistila, že dvaadvacetiletý muž má v baru neuhrazený dluh, proto mu majitel zakázal vstup do doby, než dluh uhradí. Hlídka muže z provozovny vykázala.

Dne 8.9.2017 v 22:15 hod. požádala PČR o pomoc v ul. Krátká v DC6, kde má docházet k napadání několika lidí. Na místo byly vyslány hlídky MP, kterým se společně s PČR podařilo konflikt ukončit. Hlídky následně zjistily, že se mezi sebou poprali čtyřiačtyřicetiletý muž a dva mladíci ve věku čtrnáct a dvacet dva let. Nejstarší z účastníků konfliktu utrpěl zranění v obličeji. Událost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Dne 8.9.2017 v 15:37 hod. si všimla hlídka MP Děčín v DC1 na Zámeckém náměstí ležícího mladíka, nad kterým se skláněl jiný mladík a fyzicky jej napadal. Hlídka útočníkovi zabránila v dalším napadání. Na místo byla přivolána záchranná služba a PČR. Mezitím hlídka zjistila totožnost útočníka. Jednalo se o osmnáctiletého mladíka z Děčína. Záchranka odvezla zraněného do nemocnice na ošetření. Řešení převzala přivolaná hlídka Policie ČR.

Zdroj: MP Děčín