Rubriky
Sport

Poslední domácí přípravný zápas. Medvědi hostí ústí

Příprava jde do finále, Medvědi přivítají v posledním domácím duelu Ústí nad Labem.

Příprava děčínských Medvědů vrcholí a v úterý je na programu poslední domácí přípravné utkání. V něm se hokejisté HC Děčín utkají s účastníkem WSM ligy, a sice s nedalekým Ústím nad Labem.

Medvědi sehráli v přípravě dosud šest utkání. Připsali si tři výhry, z toho jednu v prodloužení a tři prohry. Postupně se utkali s Řisuty (1:4), se Sokolovem (6:2), Bílinou (2:4), Jabloncem (1:7), s Preussenem Berlín (3:2) a naposledy znovu s Řisuty (4:3sn). Nyní už jde ale tato část sezóny do úplného finále. Zbývají odehrát jen dva zápasy včetně toho dnešního. Pak už čeká hokejisty Děčína ostrý start v nové sezóně. Jak dopadne derby s prvoligovým Slovanem?

Hosté z Ústí nad Labem odehráli o jedno utkání více. Mají jich tedy sedm. Jeden zápas sehráli také s extraligovým Litvínovem, se kterým padli 3:6. Následovala další klání. S Litoměřicemi (1:0 a 4:3), s Kadaní (3:1 a 3:5) a s Benátkami (2:6 a 4:2). A protože Slovanu začíná sezóna už tuto sobotu, je pro hráče hostů tento přátelský zápas tím úplně posledním. Ústečany čeká opravdu pikantní duel hned v prvním kole WSM ligy. Zajíždějí totiž na Lapač do Vsetína, kde se utkají s nováčkem WSM ligy. Dnes tedy mají generálku a na ledě tak uvidíme dost možná takřka kompletní sestavu.

Utkání na děčínském zimním stadionu začíná v úterý 5. 9. 2017 v 18. hodin a všichni jste na severočeské derby srdečně vítáni.

Vendula Zdražilová, HC Děčín