Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 25.6.2017 v 21:30 hod. oznámil občan na linku 156, že v DC9 za barem jsou u dodávkového vozidla tři mladíci, kteří jsou pod vlivem drog. Následně oznamovatel uvedl, že mladíci nasedli do vozidla a jedou směrem ul. Nálepkova. Na místo byla vyslána hlídka MP, která vozidlo v ul. Nálepkova zastavila. Jelikož nikdo z posádky neměl žádný doklad totožnosti a řidič neměl ani doklady od vozidla, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celou záležitost následně převzala k dalšímu šetření. Později bylo zjištěno, že řidič vozidla, pětadvacetiletý muž z Děčína, má vysloven zákaz řízení motorových vozidel.

Dne 25.6.2017 v 7:34 hod. oznámil občan, že jej v DC18 okradli tři mladíci, kteří utekli a nyní se pohybují kolem rybníka v DC10. Hlídka MP podezřelé spolu s hlídkou PČR zadržela v ul. Tělocvičná v DC10. Jednalo se o mladíky ve věku patnáct až sedmnáct let. Řešení události převzala Policie ČR.

Dne 24.6.2017 v 10:40 hod. oznámila ostraha obchodního domu v DC4 přítomnost bezdomovce obtěžujícího nakupující. Hlídka MP na místě zjistila, že jde o strážníkům dobře známého sedmdesátiletého bezdomovce. Strážníci jej z prostor obchodního domu vykázali.

Dne 23.6.2017 v 15:45 hod. oznámila žena z DC5, že její podnapilý přítel jí kope do dveří bytu a domáhá se kontaktu s dětmi. Hlídka MP na místě zastihla třicetiletého muže. Na místě nevznikla žádná škoda na majetku. Muž se po příjezdu strážníků zklidnil, hlídka jej po ověření totožnosti z domu vykázala.

Zdroj: MP Děčín