Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 20.5.2017 v 23:17 hod. oznámil občan z DC32, že slyší z jednoho z bytů hrozný kravál, který nasvědčuje nějaké hádce nebo rvačce. Na místo byly vyslány hlídky MP a psovod. Hlídky zjistily, že v bytě se koná oslava a přítomno je asi deset podnapilých osob, které se mezi sebou začaly dohadovat. Na místo po chvíli dorazily i hlídky PČR. Strážníkům a policistům se podařilo přítomné zklidnit a oslavu rozpustit. Přestupky spočívající v rušení nočního klidu bude následně řešit příslušný správní orgán Magistrátu města Děčín.

Dne 21.5.2017 v 22:23 hod. oznámila žena z DC3, že byla řešit rušení nočního klidu v domě v ulici Zelená a byla fyzicky napadena. Na místo byla vyslána hlídka MP a psovod. Oznamovatelka uvedla, že jí nějaký muž udeřil pěstí do obličeje. Podle udaného popisu se hlídce podezřelého podařilo nedaleko zadržet. Jednalo se o jednatřicetiletého muže z Mladé Boleslavi. Hlídka zadrženého předala Policii ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 21.5.2017 v 20:20 hod. kontrolovala hlídka v DC4 totožnost mladíka, který se choval podezřele a snažil se před hlídkou schovat. Při kontrole vyšlo najevo, že jde o sedmnáctiletého mladíka, který utekl z výchovného ústavu. Hlídka mladíka převezla na Obvodní oddělení PČR, která si zadrženého převzala.

Dne 20.5.2017 v 01:32 hod. si všimla hlídka MP vozidla, které vjelo do zábran v ul. Labská v DC1. Hlídka vozidlo ihned zastavila. Za volantem seděl dvaadvacetiletý muž z Děčína. Strážníkům přiznal, že před jízdou požil alkoholické nápoje. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost převzala k dořešení. Test na alkohol následně u řidiče ukázal hodnotu 0.96 promile.

Dne 19.5.2017 v 23:47 hod. kontaktovala hlídka MP v DC32 v ul. Studniční opilou jednatřicetiletou ženu, která rušila noční klid hlasitým zpěvem a vulgárními nadávkami. Protože ani po opakované výzvě svého jednání nezanechala, hlídka ji předvedla na Policii ČR, která řešení záležitost převzala.

Dne 19.5.2017 v 15:01 hod. oznámil správce veřejného prostranství, že na Smetanově nábřeží v DC1 se nachází žena, která je zřejmě pod vlivem omamných nebo psychotropních látek. Na místo byla vyslána hlídka MP, která se pokusila ženu probrat, což se nepodařilo. Na místo byla přivolána záchranná služba, jejíž posádka odvezla ženu do nemocnice na ošetření.

Zdroj: MP Děčín