Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

2.4.2017 v 10:23 hod. oznámila žena z DC1, že v ulici Fügnerova leží na chodníku opilý muž, kolem kterého pobíhají dva psy. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o značně opilého dvaašedesátiletého bezdomovce. Jelikož dotyčný nereagoval na vnější podněty, hlídka na místo přivolala záchrannou službu, jejíž posádka následně odvezla muže do nemocnice. Hlídka MP oba psy odchytla a odvezla do útulku pro opuštěná zvířata.

Dne 1.4.2017 v 09:20 hod. oznámil občan, že před prodejnou v DC3 postává opilec, který obtěžuje procházející občany. Hlídka MP po příjezdu na místo zjistila, že muž před prodejnou popíjí alkohol, což je v rozporu s vyhláškou města. Jelikož muž odmítl prokázat svoji totožnost a začal se chovat agresivně, musela hlídka použít donucovací prostředky a muže převezla na PČR, kde byla jeho totožnost zjištěna. Jednalo se o čtyřiatřicetiletého muže z Děčína. Porušení vyhlášky města řešila hlídka uložením blokové pokuty.

Dne 1.4.2017 v 07:09 hod. oznámil občan, že u lávky přes jílovský potok v DC5 se pohybuje opilý muž, který vyhrožuje, že spáchá sebevraždu.
Hlídka MP na místě zadržela osmatřicetiletého muže, který uvedl, že jej opustila manželka s dětmi, a proto chce spáchat sebevraždu. Na místo byla přivolána záchranná služba a Policie ČR. Lékař následně rozhodl o převozu muže do zdravotnického zařízení.

Dne 1.4.2017 v 00:29 hod. oznámil zaměstnanec nemocnice, že se po chodbách chirurgie pohybuje bezdomovec. Hlídka MP z prostor nemocnice vykázala strážníkům dobře známého osmačtyřicetiletého bezdomovce. Záležitost hlídka vyřešila domluvou.

Dne 31.3.2017 v 23:08 hod. oznámil občan, že na autobusové zastávce v ul. Kamenná v DC32 vyvádí partička omladiny. Hlídka MP na místě kontaktovala několik podnapilých osob, které se do sebe fyzicky pustily. Operační služba na místo vyslala další hlídku MP a psovoda, o události byla vyrozuměna i Policie ČR. Hlídky na místě zabránily dalšímu napadání. Událost si k dořešení převzala Policie ČR.

Zdroj: MP Děčín