Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 18.2.2017 v 01:30 hod. oznámila žena z DC5, že u sousedů je nějaký mejdan a kvůli hluku se nedá spát. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala osmnáctiletého nájemníka bytu, ze kterého byl hluk slyšet. Mladík uvedl, že měli v bytě nějakou oslavu, kterou ihned ukončil a akci ukončil. Hlídka záležitost vyřešila důraznou domluvou.

Dne 18.2.2017 v 01:25 hod. oznámila obsluha restaurace v DC4, že v provozovně je nějaká podnapilá nebo zfetovaná žena, která otravuje zákazníky a odmítá odejít. Hlídce MP dotyčná odmítla prokázat totožnost, proto ji hlídka předvedla na obvodní oddělení Policie ČR, kde byla totožnost ženy ověřena. Hlídka následně věc vyřešila uložením blokové pokuty.

Dne 17.2.2017 v 04:12 hod. oznámila žena, že v DC4 na autobusovém nádraží spí na lavičce nějaký muž. Hlídka MP dotyčného vzbudila. Jednalo se o čtyřiašedesátiletého muže z Děčína. Muž byl pod vlivem alkoholu, žádné viditelné poranění neměl. Jakoukoli pomoc od hlídky MP odmítl. Hlídka věc vyřešila domluvou a muže z místa vykázala.

Dne 16.2.2017 v 23:55 hod. oznámil muž, že byl v DC1 fyzicky napaden na Masarykově náměstí. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která po příjezdu kontaktovala oznamovatele. Ten uvedl, že šel po Masarykově náměstí a u stanoviště vozidel taxi jej začal napadat neznámý muž, který ho zničehonic udeřil opakovaně pěstí do obličeje. Muži tekla krev z úst a stěžoval si na bolest zubů. Hlídka na místě zadržela i údajného útočníka. Jednalo se o dvaačtyřicetiletého muže z Děčína. Na místo byla přivolána záchranná služba a Policie ČR, která si událost převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín