Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 29.1.2017 v 11:40 hod. oznámil člen ostrahy obchodu v DC1 zadržení osoby při krádeži. Hlídka MP na místě zjistila, že podezřelým z krádeže zboží v hodnotě 360,- Kč je cizí státní příslušník bez osobních dokladů. Hlídka zadrženého převezla na obvodní oddělení PČR, kde bylo zjištěno, že zadrženým je devatenáctiletý občan Polska. Hlídka přestupek zadokumentovala a předala k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Dne 28.1.2017 v 21:11od. oznámil občan, že za kruhovým objezdem v DC6 leží na chodníku nějaký muž. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala opilého třicetiletého muže. Dotyčný hlídce odmítl předložit doklad totožnosti, proto byl předveden na obvodní oddělení PČR, kde byla jeho totožnost ověřena. Po propuštění muž odešel z budovy, po několika metrech chůze ale uklouzl na namrzlé silnici a způsobil si zranění na hlavě. Na místo byla přivolána záchranka, která muže odvezla do nemocnice na ošetření.

Dne 27.1.2017 v 11:30 hod. si hlídka MP všimla při kontrole v DC32 ženy, která se přehrabovala v kontejnerech na domovní odpad a vyhazovala odpadky na zem. Hlídka MP ženu vyzvala k prokázání totožnosti. Dotyčná tvrdila, že nemá doklady totožnosti a následně strážníkům uváděla smyšlené údaje. Hlídka proto ženu předvedla na obvodní oddělení PČR, kde byla její totožnost ověřena. Přestupek následně hlídka vyřešila uložením blokové pokuty.

Zdroj: MP Děčín