Rubriky
Sport Zprávy

Po bleskové rekonstrukci se hokejisté na zimáku dočkali nových šaten

Hokejisté na děčínském zimním stadionu mají opět o něco lepší zázemí. Rekonstrukce se totiž dočkalo dalších pět šaten, které využívají především hráči mládežnických celků. Celkově vyšla jejich rekonstrukce na sedm a čtvrt milionu korun.
„Termín pro provedení rekonstrukce byl šibeniční. Jsem rád, že jsme to ve spolupráci s dodavateli stihli. Na této straně stadionu chyběla vzduchotechnika, nebyla tady okna, klima šaten bylo strašné,“ říká manažer klubu Jan Havlíček.
Pět milionů korun uvolnilo na rekonstrukci šaten Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Dotace ale přišla na „poslední chvíli“ – hotovo muselo být do konce roku 2016. Na stadionu se proto pracovalo také přes Vánoce.
„Byla to ukázka toho, že když se chce a když je šibeniční termín, že se některé věci dají stihnout, protože já jsem se opravdu bála, že se to nestihne, neustále se měnily termíny,“ přiznala při předávání šaten děčínská primátorka Marie Blažková, která ocenila, že se na zimním stadionu pracovalo na rekonstrukci i během vánočních svátků.
Celý článek…
Zdroj: HC Děčín / decinsky.denik.cz