Rubriky
Sport Zprávy

S Buldoky již tento pátek!

řisutyČtrnácté kolo druhé hokejové ligy má na programu nadcházející víkend. Medvědi se ovšem s Buldoky z Řisut utkají už netradičně v pátek 11.11.2016, neboť v sobotu budou na děčínském zimním stadionu probíhat krasobruslařské závody.

Medvědi jsou v tabulce druhé ligy na osmé příčce, kam spadli ze sedmé pozice po středečním utkání v Trutnově, kde padli 2:5 a nasbírali prozatím patnáct bodů. Trutnovští o své výhře rozhodli už v první třetině, kterou vyhráli 4:1. Děčínští už svoji ztrátu nedokázali dohnat a připsali si tak třetí prohru v řadě. Na domácím ledě by už měli bodovat a pokusí se o to v pátečním duelu s Řisuty, i když to mít jednoduché nebudou.

Řisutští jsou totiž na druhém místě za Kobrou Praha, ale jen díky horšímu skóre. Na svém kontě mají shodný počet bodů, tedy pětadvacet a svou pozici si budou chtít udržet. V posledním odehraném kole byli Buldoci úspěšní na ledě ve Slaném, když porazili 5:2 Sokolov. Jak si povedou dnes na ledě Medvědů?

První letošní vzájemné měření sil skončilo lépe pro Medvědy, kteří na ledě Buldoků dokázali zvítězit 5:4 po prodloužení a hosté tak mají motivaci tuto prohru odčinit. Medvědi naopak budou chtít skalp svého soupeře potvrdit.

Zápas na děčínském zimním stadionu začíná v pátek 11. 11. 2016 v 18. hodin a všichni jste srdečně zváni.

Online přenos: HC Děčín – HC Řisuty

 

Vendula Zdražilová, HC Děčín