Rubriky
Zprávy

Uzavírka silnice na Jalůvčí potrvá do konce listopadu

silnice na JalůvčíUzavírka silnice č. III/25852 v úseku 3,300 až 3,500 km staničení v Děčíně – Jalůvčí (na výjezdu z Jalůvčí směr Sněžník) se prodlužuje do 30.11.2016. Úplná uzavírka potrvá vždy od pondělí do soboty od 7:00 do 17:00 hod. V době od 17:00 do 7:00 hod. (pondělí až sobota) a v neděli bude zajištěn průjezd vozidel do 2,5 t. Provoz je řízen semafory.

Uzavírka se dotkne též provozu autobusové dopravy:
Veřejná linková osobní doprava:
Objízdná trasa pro autobusy veřejné linkové osobní dopravy č. 512433 Děčín-Jílové,Sněžník, kterou provozuje dopravce BusLine a.s., bude vedena z místní komunikace Čsl. Mládeže po sil.č. I/13 ul. Teplická do Jílového, odtud po sil.č. III/24815 ul. Sněžnická až do zastávky Jílové,Sněžník,celnice. Odtud zpět po stejné trase v opačném pořadí.

V době uzavírky nebudou obsluhovány zastávky
Děčín,,Labské nábř.,
Děčín,,Tyršův most,
Děčín,,U mostu,
Děčín,Přípeř,U přejezdu
Děčín,Přípeř,
Děčín,Jalůvčí,rozc.,
Děčín,,Zotavovna,
Děčín,Maxičky
Děčín,Kristin Hrádek,rozc.,
Děčín,,Marešova školka

Městská autobusová doprava
V místě uzavírky je vedena linka městské autobusové dopravy č. 515 010 Děčín, Krásný Studenec – Děčín, Maxičky, kterou provozuje dopravce Dopravní podnik města Děčína, a.s.. Spoje a zastávky této linky budou obsluhovány následujícím způsobem:
Linka 515 010 Děčín, Krásný Studenec – Děčín, Maxičky bude ukončena v zastávce Děčín, Jalůvčí. Zastávky Zotavovna a Maxičky budou zajištěny dle výlukového jízdního řádu tj. objízdnou trasou.
Linka 515 010 v úseku Jalůvčí – Maxičky bude vedena po objízdné trase:
Děčín, aut. Nádraží – ul. Prokopa Holého, ul. Teplická – Saská – Maxičky.

Práce provádí firma AZ SANACE a.s.
Zdroj: Magistrát města Děčín