Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_alesoDne 5.6.2016 v 19:39 hod. oznámil zaměstnanec prodejny v DC5, že u vchodu do provozovny se povalují čtyři bezdomovci. Hlídka zjistila jejich totožnost. Jednalo se o strážníkům dobře známé osoby ve věku dvacet osm až šedesát pět let. Jeden z mužů byl tak opilý, že nebyl schopen se zvednout. Na místo byla přivolána sanita, jejíž posádka převezla dotyčného do nemocnice na ošetření. Zbývající tři bezdomovce hlídka z místa vykázala.

Dne 5.6.2016 v 02:52 hod. oznámila obsluha baru v DC7, že má problémy s hostem, který odmítá zaplatit svou útratu. Hlídka zjistila, že muž způsobil útratu v celkové hodnotě 526,- Kč. Jelikož odmítal prokázat svoji totožnost, byl předveden na PČR, kde bylo jeho totožnost ověřena. Jednalo se o sedmapadesátiletého muže z Děčína. Totožnost muže předala hlídka obsluze a poučila ji, jak dále postupovat.

Dne 4.6.2016 v 10:05 hod. oznámila žena, že u obchodu v DC4 leží na silnici nějaký opilec. Na místo se dostavila hlídka MP, která zjistila, že ve viaduktu pro pěší seděl strážníkům velmi dobře známý šestatřicetiletý muž v pro něj běžném stavu, tj. totálně podnapilý. Vzhledem k nepořádku, který kolem sebe způsobil, hlídka vyřešila přestupek uložením blokové pokuty. Muž pod dohledem strážník následně nepořádek uklidil.

Dne 3.6.2016 v 20:15 hod. oznámil občan, že u budovy střední školy v DC4 leží na chodníku nějaký muž. Hlídka, která se na místo dostavila, zjistila, že se jednalo o strážníkům dobře známého opilce. Hlídka mu pomohla na nohy a dohlédla na to, aby se odebral do místa bydliště. Záležitost řešila hlídka domluvou.

Zdroj: MP Děčín