Rubriky
Sport Zprávy

V dohrávce čtvrtého kola dnes přivítají Medvědi tým Klatov

klatovyKolotoč druhé ligy je v plném proudu a vyjímkou není ani Děčín, který má tento týden opravdu napilno. Po sobotě, kdy na svém ledě porazil Moravské Budějovice (7:2), ho čeká další domácí zápas, a sice ve středu 15.10.2014, kdy se bude dohrávat čtvrté kolo s Klatovy, které bylo odloženo kvůli marodce klatovského týmu.

Medvědi si v sobotu doma doslova smlsli na Moravských Budějovicích, kdy jim nasázeli sedm branek. I když v první třetině brzy prohrávali 0:1, zápas dokázali ještě v téže třetině srovnat a nakonec pak otočit ve svůj prospěch. Díky třema bodům se odpoutali od samého dna tabulky a jsou zatím třináctí. Na svůj úspěch ze soboty budou jistě chtít navázat i ve středu se západočeským celkem.

Klatovy naopak vystřídaly Děčín na chvostu druholigové tabulky, když zatím nasbíraly dva body a nyní se na zbytek týmů dívají z nejspodnějšího místa v tabulce. Do Děčína rozhodně Klatovští nepojedou s odevzdanou náladou, naopak každý bod je důležitý a svou poslední prohru se tak budou snažit odčinit už v klání s Medvědy.

V loňském roce byl zápasový stav mezi oběma týmy vyrovnaný, když pokaždé zvítězilo domácí mužstvo. Nejprve prohrál Děčín v Klatovech 1:4, odvetu však zvládl doslova na jedničku s hvězdičkou. V lednu letošního roku jim totiž uštědřil před svými diváky velký debakl v podobě výsledku 12:2.

Jak tedy dnešní dohrávka dopadne, zda se budou radovat z výhry domácí či hosté, se dozvíme ve večerních hodinách. Utkání na děčínském zimním stadionu začíná ve středu 15.10.2014 v 18. hodin a všichni jste srdečně vítáni.

Online přenos: HC Děčín – SHC Klatovy

Vendula Zdražilová, HC Děčín