Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 6.9.2014 ve 22.35 hod. oznámil občan z DC2, že za železničním přejezdem leží na chodníku nějaká osoba. Na místo byla vyslána hlídka MP, která probrala silně podnapilého osmačtyřicetiletého muže. Zraněný nebyl, lékařské ošetření případně jinou pomoc od hlídky MP odmítl a za stálého nadávání na všechno a na všechny se vypravil směrem k domovu. Hlídka záležitost vyřešila domluvou.

Dne 6.9.2014 v 04.10 hod. oznámila žena z DC3, že sousedi pouštějí nahlas hudbu a ruší noční klid. Na místo byla vyslána hlídka MP, která oznámení potvrdila. Hlídka kontaktovala nájemníka bytu, dvaadvacetiletého muže z Děčína. Přestupek strážníci vyřešili uložením blokové pokuty.

Dne 8.9.2014 v 01.35 hod. oznámil občan, že v rybníku v ul. Saská v DC10 řádí nějaká partička, skáče do vody, křičí u toho a ruší noční klid. Hlídka MP na místě kontaktovala trojici mužů ve věku dvacet až třicet čtyři let. V době příjezdu hlídky k rušení nočního klidu nedocházelo, celá skupina se chovala slušně. Strážníci proto záležitost vyřešili domluvou a z místa dotyčné vykázali.

Dne 7.9.2014 v 03.45 hod. si všimla obsluha kamerového systému skupiny silně podnapilých osob v DC4. Dvě osoby pak strhly ze zdi u železniční trati reklamní plachtu. Na místo byla vyslána hlídka MP. Jeden z mužů, který plakát strhl, odmítl vyhovět výzvy strážníků k prokázání totožnosti a hlídce hrubě nadával, vyhrožoval ztrátou zaměstnání apod. Doklad totožnosti předložil až po výstraze, že bude předveden, a to i za pomoci donucovacích prostředků, na Policii ČR. Jednalo se o dvaadvacetiletého muže z Děčína. Vzhledem k tomu, že událost nebylo možné dořešit na místě, hlídka sepsala úřední záznam, pořídila fotodokumentaci a záležitost bude řešit příslušný správní orgán.

Zdroj: MP Děčín