Rubriky
Sport Zprávy

Změny v kádru BK Děčín

BK Decin_valentaPo sezóně, ve které jsme skončili na 5. místě Mattoni NBL, zůstává děčínský A-tým z velké části ve stejném složení. Odchází pouze Matej Venta, jemuž vypršela smlouva. Tou největší změnou však je, že po 14 letech už nebude v našem dresu nastupovat Míra Soukup! Ten se přesouvá do role šéftrenéra mládeže a rozhovor s ním připravujeme. V současnosti také máte jedinečnou příležitost vydražit jeho poslední dres v probíhající aukci.

Kromě těchto dvou změn přinášíme také další novinky z hráčského kádru.

Hráčskou smlouvu na další 2 roky podepsali Luboš Stria a Lukáš Bažant!

Také Tomáš Vyoral bude válčit za Děčín minimálně do konce sezóny 2015/16! V dalším ročníku u nás bude nadále působit i Pavel Bosák!

Nejčerstvější změnou je příchod našeho teprve osmnáctiletého odchovance Filipa Kroutila, který se vrací ze Sokola Pražského.

Ostatním hráčům, tedy Jakubu Houškovi, Robertu Landovi, Jakubu Kašovi, Janu Jiříčkovi, Danielu Hendrychovi a Lukáši Linhartovi pokračují dlouhodobé hráčské smlouvy.

S A-týmem v těchto dnech trénují nadějní hráči z našeho mládežnického programu nastupující v týmech BK Horejsek Děčín. O jejich dalším zapojení do družstva rozhodne především jejich přístup a výkonnost. Hlavní slovo pak samozřejmě bude mít trenér Budínský.

Dalšími plánovanými změnami bude příchod dvou hráčů – post rozehrávače a pivota. V současnosti dochází k výběru kandidátů a předběžným jednáním s agenturami, případně s adepty.

Zdroj: www.bkdecin.cz
Foto: Roman Valenta