Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mpdecin_alesoDne 9.2.2014 v 17:58 hod. oznámila žena, že v ul. Zámecká v DC1 někdo hází z okna po lidech sklo. Hlídka MP na místě zjistila, že sedmašedesátiletý muž házel po lidech skleněné láhve, přičemž někoho mohl těžce zranit. Na místo se dostavila hlídka PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 9.2.2014 v 04.10 hod. oznámila žena z DC32, že kolem jednoho z tamních obchodů procházeli tři nebo čtyři opilci, kteří výlohu rozbili a poté z místa utekli. Na místo byly vyslány dvě hlídky MP a byla vyrozuměna PČR, která na místo taktéž vyslala hlídku. Hlídky MP spatřily nedaleko prodejny postávat dvaadvacetiletou ženu. Ta nejdříve tvrdila, že neví, kdo výlohu rozbil, ale poté sdělila, že výlohu rozbil její přítel, kterého hlídka posléze zadržela. Jednalo se o jednadvacetiletého muže z Děčína. Zadržený se k poškození výlohy přiznal. Následně se na místo dostavila hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 8.2.2014 v 03.52 hod. oznámil občan z DC32, že v panelovém domě v ulici Čsl. Partyzánů spí na chodbě nějaký bezdomovec. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jednalo o pětatřicetiletého muže z Děčína. Dotyčný uvedl, že se doma pohádal s přítelkyní, z bytu odešel a na chodbě chtěl přespat. Hlídka jej po domluvě z domu vykázala.

Dne 7.2.2014 ve 23.48 hod. oznámil občan, že v DC6 v ulici Severní opilý motocyklista naboural do jednoho ze zaparkovaných vozidel a údajně zůstal ležet na zeni. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP a byla vyrozuměna PČR, která na místo taktéž vyslala hlídku. Hlídka MP po příjezdu na místo zjistila, že motocyklista má krvácející zranění hlavy a přítomní občané sdělili, že již volali záchranku. Hlídka MP poraněnému motocyklistovi, který byl podnapilý a neměl přilbu, poskytla první pomoc a krvácející zranění na hlavě mu ovázala obvazem. Následně se na místo dostavila sanita, jejíž posádka odvezla poraněného do nemocnice na ošetření. Následně se na místo dostavila hlídka PČR, která řešení dopravní nehody převzala.

Dne 7.2.2014 ve 14.20 hod. oznámil pracovník obchodního domu v DC1, že zadrželi osobu při krádeži zboží. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že sedmapadesátiletá žena odcizila lahev alkoholu. Po dohodě s PČR vyřešila hlídka MP přestupek na místě uložením blokové pokuty a ženu z obchodu vykázala.

Dne 7.2.2014 v 04.10 hodin oznámil pracovník bezpečnostní agentury, že v DC4 na Hlavním vlakovém nádraží je v hale nějaký muž v podnapilém stavu, který obtěžuje ostatní cestující a nechce nádraží opustit. Na místo byla vyslána hlídka MP, která po příjezdu na místo zjistila, že se jednalo o strážníkům známého osmatřicetiletého lidového kazatele z Jílového. Hlídka jej z nádraží vykázala a dohlédla na jeho odchod do místa bydliště.

Dne 6.2.2014 v 20.10 hodin oznámil občan, že v DC3 v ulici Litoměřická je v restauraci nějaký muž v podnapilém stavu a obtěžuje ostatní hosty. Na místo byla vyslána hlídka MP, která po příjezdu na místo zjistila, že se jednalo o sedmačtyřicetiletého muže z Děčína. Muž se po obsluze domáhal nalití alkoholu, což obsluha vzhledem k jeho opilosti odmítla. Hlídka muže z restaurace vykázala.

Zdroj: MP Děčín