Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

MP Děčín_res_alesoDne 6.11.2013 ve 12.15 hod. oznámil občan tři bezdomovce na parkovišti u tel. budky v DC8, kde konzumují alkohol a močí na veřejné prostranství. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zjistila spícího dvaapadesátiletého bezdomovce. Hlídka jej probrala a z místa vykázala.

Dne 6.11.2013 ve 12.15 hod. oznámil občan z DC1, že viděl několik lidí za domem, jak si píchají drogy. Věc nahlásil PČR. Narkomani již odešli a na místě zůstaly nějaké injekční stříkačky. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě nalezla jednu stříkačku, kterou převezla na služebnu do speciálního kontejneru. Podle popisu oznamovatele byli hlídkou podezřelí zadrženi v ulici Masná. Jednalo se o tři muže ve věku sedmnáct až dvacet šest let a sedmnáctiletou dívku. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dalšímu šetření.

Dne 6.11.2013 v 9.20 hod. zjistil strážník MP při kontrole v okolí obchodního domu v DC4 dva malé kluky ve věku 9 a 4 roky. Starší hlídce sdělil, že není ve škole, protože jeho otec údajně neměl peníze na autobus. Hlídkou MP byli oba bratři převezeni na odbor sociálních věcí, který řešení záležitosti převzal.

Dne 4.11.2013 v 14:15 hod. oznámil občan, že ve výjezdu z garáže v ul. 17. listopadu v DC1 parkuje cizí vozidlo. Hlídka MP na místě zjistila majitele, který si vůz Opel Corsa přeparkoval. Přestupek řešila hlídka uložením blokové pokuty.

Dne 4.11.2013 ve 22.07 hod. oznámil občan z DC32, že v domě v ulici Čsl. Partyzánů nájemníci přízemního bytu ruší noční klid. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že z inkriminovaného bytu je slyšet reprodukovaná hudba. Hlídka kontaktovala nájemnici bytu. Jednalo se o třiatřicetiletou ženu z Děčína. Ta hlídce sdělila, že s několika kamarády slaví narozeniny. Po výzvě hlídky hudbu vypnula a přislíbila, že již bude klid. Přestupek strážníci vyřešili domluvou.

Zdroj: MP Děčín