Rubriky
Zprávy

Události MP děčín

MP decin_alesoDne 22.9.2013 v 00:05 hodin oznámil občan, že v DC4 v ulici Prokopa Holého dochází k rušení nočního klidu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že došlo ke strkanici mezi dvěma muži vracejícími se z diskotéky. Hlídka na místě uklidnila emoce, zabránila dalšímu napadání a na místo byla přivolána hlídka PČR, která si celou záležitost převzala k dořešení.

 

Dne 20.9.2013 v 21:10 hodin zastavila hlídka MP v DC4 cyklistu, který se podezřele motal po silnici na neosvětleném kole. Jednalo se o šestadvacetiletého muže z Děčína. Orientační dechová zkouška ukázala 1,2 promile alkoholu. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si celou záležitost převzala k dořešení.

 

Dne 20.9.2013 v 10.50 hod. oznámil občan pálení kabelů poblíž kynologického cvičiště za žárovou zinkovnou v DC1. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zastihla při pálení kabelů tři osoby. Hlídka dále zjistila, že dotyční měli u sebe rybářský batoh a pruty na chytání ryb. Kde vzali rybářské potřeby, nebyl nikdo z přítomných schopen hlídce vysvětlit. Vzhledem k podezření, že věci by mohly pocházet z trestné činnosti, byla na místo přivolána hlídka PČR, která si vše převzala k dalšímu šetření.

Zdroj: MP Děčín