Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 15.9.2013 v 15.35 hod. oznámil občan, že v DC1 kousek od Střelnice jsou řadové garáže a u první z nich vidí muže, jak řeže zámek. Na místo byla vyslána hlídka MP, která při příjezdu na místo spatřila muže, který odpovídal popisu. Muž vycházel z garáže, a když uviděl služební vozidlo MP, dal na útěk směrem do ul. Wolkerova, kde byl hlídkou zadržen. Následně hlídka zjistila přeřezaný zámek u jedné z garáží. Zadržený dvaadvacetiletý muž z Benešova nad Ploučnicí uvedl, že se do garáže vloupal a pilku, kterou přeřezal zámek, odevzdal strážníkům. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 15.9.2013 v 11.50 hod. oznámil občan, že v DC4 v domě v ul. Plzeňská na půdě domu nějaké dvě osoby asi kradou prádlo. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na půdě domu přistihla sedmadvacetiletého muže a stejně starou ženu. Dotyční na půdě nekradli, hodlali si ta ale udělat prostor k přenocování, k čemuž použili uskladněný nepořádek. Hlídka je nechala vše uklidit a přestupek vyřešila na místě v blokovém řízení. Oba pak z domu vykázala.

Dne 13.9.2013 v 20:45 hod. oznámil občan, že v ul. Vítězství v DC32 na zastávce MHD leží na zemi nějaký muž. Hlídka MP na místě kontaktovala šestadvacetiletého muže z Ústí nad Labem, který byl opilý tak, že nemohl ani stát natož chodit a stěžoval si na bolest v ruce. Hlídka MP mu přivolala záchranku, která ho převezla do nemocnice na ošetření.

Dne 13.9.2013 v 9.52 hod. oznámil občan, že v DC4 na ulici Prokopa Holého leží na zemi opilý muž. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila totožnost opilce. Jednalo se o pětačtyřicetiletého muže z Děčína. Dotyčný neměl žádné viditelné zranění a jakoukoli pomoc od hlídky MP odmítl. Hlídka mu pomohla na nohy a dohlédla na jeho bezpečný odchod do místa bydliště.

Zdroj: MP Děčín