Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 25.8.2013 v 17:35 hod. oznámil občan, že v ul. Teplická v DC4 je v kontejneru na hadry uvězněný bezdomovec. Hlídka MP na místě kontaktovala osmatřicetiletého bezdomovce. Tomu se po chvíli podařilo z kontejneru vylézt. Hlídka jej z tohoto místa vykázala. Po odjezdu hlídky se situace opakovala a bezdomovec opět vlezl do kontejneru. Na místo byla opět vyslána hlídka MP, která záležitost vyřešila uložením blokové pokuty a muže z místa vykázala.

Dne 25.8.2013 v 13:13 hod. oznámil občan z DC3, že ho napadl soused. Hlídka MP na místě kontaktovala dva muže ve věku šedesát šest a třicet šest let. Starší z mužů měl oděrku na rtu a podle jeho vyjádření ho bolel zub, což mu údajně při potyčce způsobil mladší z mužů. Muž si chtěl podat trestní oznámení, hlídka MP jej proto nasměrovala na příslušné obvodní oddělení.

Dne 25.8.2013 v 03.39 hod. oznámil pracovník ostrahy diskotéky v DC6, že má blíže nespecifikované problémy s jedním hostem. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že devětadvacetiletý host vyvolal potyčku s jinými hosty diskoklubu. Hlídky MP a PČR muže vyvedly ven z provozovny. Řešení události převzala Policie ČR.

Dne 24.8.2013 ve 20.50 hod. oznámila hlídka MP, že v DC32 v ulici Přímá zadržela třiadvacetiletého mladíka, který u zaparkovaného vozidla ohnul stěrače. Hlídka kontaktovala majitele poškozeného vozidla, který uvedl, že škodu nechce řešit přes policii. Přestupek s mladíkem řešila hlídka uložením blokové pokuty.

Dne 24.8.2013 v 10:40 hod. oznámil občan, že v ul. Riegrova v DC2 se nějaký bezdomovec přehrabuje v kontejneru a dělá nepořádek. Hlídka MP na místě kontaktovala osmatřicetiletého muže. Ten si po sobě veškerý nepořádek uklidil. Hlídka MP jej poté z místa s domluvou vykázala.

Zdroj: MP Děčín