Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

MP Děčín botičky_alesoDne 28.7.2013 v čase 3:40 hodin oznámil občan z DC4, že ulicí Ruská šla osoba, která měla převracet popelnice a poškodit jeho zaparkované vozidlo. Hlídka MP na místě zjistila několik poškozených vozidel a kontaktovala svědka, který pachatele popsal. Hlídka MP podezřelého, který odpovídal popisu, zadržela o několik desítek metrů dále. Jednalo se o třiadvacetiletého muže z Kamenického Šenova. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si celou záležitost na místě převzala.

Dne 27.7.2013 v 20.40 hod. oznámil občan, že v parku naproti kinu Sněžník v DC4 se válí po zemi nějací bezdomovci. Hlídka MP na místě kontaktovala osmapadesátiletou ženu a třiačtyřicetiletého muže. Oba dva byli pod vlivem alkoholu. Na místo po chvíli dorazila záchranka, kterou někdo z kolemjdoucích zavolal. Lékař po prohlídce obou osob konstatoval, že hospitalizace není nutná. Hlídka záležitost vyřešila domluvou a obě osoby z místa vykázala.

Dne 27.7.2013 ve 13.57 hod. oznámil občan, že za prodejnou v DC1 v ulici Oblouková muž fyzicky napadá ženu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila totožnost obou osob. Jednalo se o šestadvacetiletého muže a devatenáctiletou ženu. Žena neměla viditelné zranění a lékařské ošetření odmítla. Hlídce však sdělila, že muž ji fyzicky napadl opakovaně a požádala o přivolání hlídky PČR z důvodu podání trestního oznámení. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 24.7.2013 ve 21.10 hod. oznámil občan, že v DC5 stojí u řeky Labe nějaké vozidlo a 4 osoby ho rozebírají. Na místo byla vyslána hlídka MP, která přistihla u vozidla Ford Escort 4 osoby, které rozebíraly železný plot a dávaly ho do auta. Protože nikdo ze zadržených nemohl hodnověrně prokázat svou totožnost a nikdo z přítomných nedokázal sdělit, kde plot nalezli, byla na místo přivolána hlídka PČR, která si vše převzala k dalšímu šetření.

Zdroj: MP Děčín