Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 14.7.2013 v 20:25 hodin požádala PČR o spolupráci při pátrání po vozidle Opel Vectra, které odjelo z benzínky v Děčíně VI bez zaplacení. OS MP informaci obratem předala hlídkám v terénu a obsluze kamerového systému. V 03:40 hodin hlídka MP vozidlo, které odpovídalo popisu, zastavila v DC4. Na místo přivolala hlídku PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 13.7.2013 v 22.30 hodin oznámil občan z DC 6, že v restauraci na ul. J. z Poděbrad je puštěná hlasitá hudba a on nemůže spát. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě kontaktovala obsluhu restaurace. Hlídka obsluze nařídila hudbu ztišit a uzavřít okna a dveře. Přestupek hlídka vyřešila domluvou.

Dne 12.7.2013 v 10:24 hodin ohlásila žena, že v DC1 na Zámeckém náměstí leží na zemi u zdi nějaký bezdomovec a lidem je jeho přítomnost na tomto místě krajně nepříjemná. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o dvaatřicetiletého studenta z Afghánistánu, který uvedl, že čeká na otevření studentské koleje místní vysoké školy. Hlídka jej z místa vykázala a poučila jej o nevhodnosti jeho chování na veřejnosti.

Dne 11.7.2013 v 22:40 hod. oznámil občan z ul. Krátká v DC6, že dochází k rušení nočního klidu hlasitou hudbou. Hlídka MP na místě kontaktovala dva nájemníky ve věku dvacet čtyři a čtyřicet devět let. Přestupek spočívající v rušení nočního klidu vyřešila hlídka uložením blokových pokut.

Zdroj: MP Děčín