Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 16.6.2013 v 19:10 hod. oznámila žena z DC1, že v ul. Hálkova zahlédla muže, který chtěl z okna vyhodit psa. Když na něj zakřičela, muž jí začal okamžitě vyhrožovat. Hlídka MP na místě kontaktovala opilého třiatřicetiletého muže. Pár vteřin poté, co ho hlídka MP požádala o podání vysvětlení, muž zaútočil na jednoho ze strážníků pěstí a pokusil se mu vzít pistoli, přičemž neustále křičel, že všechny postřílí. Strážník útok bez problémů odvrátil a muže hlídka MP zpacifikovala. Událost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Dne 16.6.2013 v 11.25 hod. oznámil občan hlídce MP podezřelého člověka u kontejnerů v DC3 v ulici Rakovnická. Hlídkou byl u kontejnerů zjištěn třiatřicetiletý muž z Děčína. Při ověřování totožnosti vyšlo najevo, že muž je hledaný Policií ČR. Hlídka muže předvedla na obvodní oddělení Policie ČR, která si zadrženého převzala k dalším úkonům.

Dne 15.6.2013 ve 12.20 hod. oznámil občan ležící ženu u zábradlí Zámeckého rybníka v DC1. Hlídkou MP byla na místě zjištěna opilá čtyřiačtyřicetiletá žena z České Kamenice. Žena neměla žádné zranění, lékařské ošetření nebo jinou pomoc od hlídky MP odmítla. Hlídka MP pomohla ženě na nohy a nasměrovala ji do místa bydliště.

Dne 15.6.2013 v 10.00 hod. oznámila ostraha podniku v DC5 osobu, která pálí kabely v ulici Ústecká. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zastihla padesátiletého muže z Děčína. Muž pálil plasty z kabelů, jejichž původ nedokázal hlídce vysvětlit. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dalšímu šetření.

Zdroj: MP Děčín