Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 11.5.2013 ve 15.05 hod. si hlídka MP všimla muže, který na městských slavnostech na Smetanově nábřeží v DC1 obtěžoval ostatní návštěvníky a pokoušel se napadat kolemjdoucí. Jednalo se o třiatřicetiletého muže z Ústí nad Labem. Hlídka MP muži uložila za jeho jednání blokovou pokutu a z prostor, kde se slavnosti konaly, muže vyvedla.

Dne 11.5.2013 v 6.25 hod. spatřila obsluha kamerového systému MP tři osoby, které se koupaly v kašně na Masarykově náměstí v DC1. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zastihla muže a dvě ženy. Hlídka dotyčné z místa vykázala a věc vyřešila důraznou domluvou.

Dne 10.5.2013 ve 23.45 hod. oznámil občan z DC1 rušení nočního klidu hlasitou hudbou a řevem z restaurace v Křížové ulici v DC1. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala obsluhu restaurace. Obsluha uzavřela dveře a hudbu ztišila. Hlídka záležitost vyřešila domluvou.

Dne 10.5.2013 ve 23.30 hod. oznámil občan, že u řetězového mostu na nábřeží v DC1 někdo leží. Na místo byla vyslána hlídka MP, která poblíž mostu zjistila třiadvacetiletého muže z Děčína, který usnul pod vlivem alkoholu. Muž neměl žádné viditelné zranění a pomoc od hlídky MP odmítl. Strážníci jej z místa vykázali a dohlédli na jeho odchod do místa bydliště.

Dne 10.5.2013 ve 21.25 hod. oznámil občan přiopilého jedince ležícího na zemi v DC1 v ulici Křížová. Hlídka MP zjistila, že se jednalo třiapadesátiletého muže z Děčína, který na zemi střízlivěl. Hlídka MP mu pomohla na nohy a dohlédla na jeho odchod do místa bydliště.

Zdroj: MP Děčín