Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 21.4.2013 v 20:05 hod. oznámil občan, že v ul. Karla Čapka v DC1 se přímo v silnici válí opilý muž. Hlídka MP na místě kontaktovala jednadvacetiletého muže, který nezvládl konzumaci alkoholu. Hlídka jej probrala a nasměrovala ho do místa bydliště. Záležitost strážníci vyřešili domluvou.

Dne 21.4.2013 v 02.45 hod. si hlídka MP všimla v DC32 přijíždějícího vozidla zn. Opel, které řidič neměl pod kontrolou. Hlídka MP vozidlo zastavila a na místo přivolala hlídku Policie ČR. Ta u řidičky, padesátileté ženy z Jílového, provedla dechovou zkoušku s výsledkem 1.63 promile alkoholu. Záležitost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Dne 16.4.2013 v 11.40 hod. spatřila hlídka MP v ul. Litoměřická v DC3 muže, kteří se dohadovali a přetahovali o batoh. Na místě strážníci zjistili, že jde o jednapadesátiletého muže, který se hádal se svým dvacetiletým synovcem a jeho kamarádem. Muž hlídce sdělil, že synovec před 10 dny utekl a že má podezření, že bere drogy, proto se mu snažil sundat ze zad batoh. Strážníci zjistili, že mladík měl v batohu sklenici plnou marihuany a sáček s bílou krystalickou látkou. S ohledem na podezření z trestného činu byla na místo přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dalšímu šetření.

Dne 15.4.2013 ve 23.25 hod. oznámila žena napadení bývalým přítelem v DC1 v ul. 28. října. Na místo byla vyslána hlídka MP. Oznamovatelka byla hlídkou zastižena u zastávky autobusů MHD na Masarykově náměstí, kde se nacházel i její bývalý přítel. Hlídkou bylo zjištěno, že se jedná o devětatřicetiletého muže, který se snažil v přítomnosti hlídky stále svou bývalou přítelkyni napadat, proto proti němu hlídka použila donucovací prostředky. Na místě v součinnosti s hlídkou MP zasáhla také speciální pořádková jednotka Police severočeského kraje, která projížděla kolem a dotyčného po nasazení pout převezla na obvodní oddělení. Řešení události převzala Policie ČR.

Zdroj: MP Děčín