Rubriky
Turisti Zprávy

O víkendu vypluje výletní loď

poseidon_alesoLabská plavební společnost zahájí tento víkend plavební sezónu. Výletní loď Ústí nad Labem pojede na trase Děčín – Hřensko a zpět.

Loď vybavená ústředním topením je připravena pro 180 cestujících. Víkendovou plavbou začne plavební sezóna 2013, kterou město dotuje částkou 300 tisíc korun. Na palubě lodi si budou cestující moci zakoupit občerstvení a horké nápoje. Loď v sobotu 6. 4. vypluje z Děčína dvakrát a to v 9,10 a 13,15. Ze Hřenska pak v 10 a 14,05 hodin. V neděli loď popluje pouze jednou. Odjezd naplánovaný z Děčína je na 10 hodinu, ze Hřenska na 15,30. Kompletní jízdní řád a ceník jízdného je k dispozici na www.labskaplavebni.cz.

Jízda se uskuteční při obsazení lodi alespoň deseti cestujícími při cestě z Děčína. Pokud by loď z důvodu nedostatku cestujících nevyjela, budou cestující ve Hřensku a Dolním Žlebu informováni na nástupních můstcích. V měsících dubnu, květnu a říjnu je provoz lodi pouze víkendový. Od června do konce září bude výletní loď jezdit pravidelně každý den. Své náměty a připomínky k plavbě mohou turisté napsat na e-mail: turistika@mmdecin.cz.

Zdroj: Magistrát města Děčín