Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 10.3.2013 v 10:50 hod. oznámil občan, že v ul. Zelená v DC3 někdo lopatou z okna vyhazuje suť a znečišťuje veřejné prostranství. Hlídka MP na místě kontaktovala dva mladíky ve věku čtrnáct a devatenáct let, kteří na půdě rozebírali pračku a nepotřebné věci házeli dolů. Mladíci po sobě pod dohledem strážníků nepořádek uklidili. S devatenáctiletým mladíkem vyřešila hlídka přestupek uložením blokové pokuty.

Dne 9.3.2013 v 14:57 hod. oznámili zaměstnanci obchodu v ul. Kamenická v DC2, že zadrželi zloděje. Hlídka MP na místě kontaktovala třiadvacetiletého muže, který ukradl zboží v hodnotě 400,- Kč. Krátce poté byla v obchodu zadržena při krádeži čtyřiačtyřicetiletá žena. Hlídka s oběma vyřešila přestupky uložením blokových pokut.

Dne 9.3.2013 v 10:18 hod. oznámil pracovník ostrahy obchodního domu v DC4, že nějaký bezdomovec spí na schodech, což obtěžuje zákazníky obchodu. Hlídka MP na místě kontaktovala osmatřicetiletého muže, se kterým v minulosti řešila řadu přestupků, a z místa jej vykázala.

Dne 9.3.2013 v 08:35 hod. oznámili zaměstnanci obchodu v DC2, že ochranka zde zadržela zloděje. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o čtyřiadvacetiletého muže z Dobkovic. Muž odcizil zboží v hodnotě 68,- Kč. Přestupek s ním strážníci vyřešili uložením blokové pokuty.

Zdroj: MP Děčín