Rubriky
Kultura Sport Zprávy

Basket a plesání…

1. ples BK DěčínV sobotu se v Děčíně skloubil sport s kulturou… Jak se to může stát? Basketbalový klub poprvé organiizoval svůj ples a šlo zrovna o krásný datum 2. 2. 2013 okořeněný termínem posledního kola základní části Mattoni NBL (Děčín předehrával s Levicemi kvůli Slovenskému poháru).

První část fotografií naleznetezde.

Hlavní motivací byli děčínští fanoušci, kteří jsou od hráčů a realizačního týmu BK Děčín při každé příležitosti chváleni do nebes – nutno podotknout, že naprosto zaslouženě. A právě pro ně především byl ples určen. Atmosféra v ČEZ Sportcentru v Maroldově ulici je při každém domácím utkání bouřlivá a velmi pozitivní. Podobná se přenesla i na ples ve Společenském domě Střelnice.

Bohatý program, kde se střídala taneční vystoupení (Her Majesty, DCH cheerleaders, Diamonds Liberec) byl uváděn skvělou moderátorkou Ivou Vavřínovou a k tanci a poslechu hrál výtečně Orchestr Ladislava Bareše z Liberce. Půlnočním překvapením podtrhli skvělou zábavu hráči A-týmu, kteří si připravili taneční kreace v převlecích… Nejprve tepláky, potom příléhavé, křovky zdůrazňující oblečky… Okamžité výhry v tombole potěšili na 300 výherců a o hlavních 10 cen se losovalo. Z osudí tahali čísla jednotliví hráči a trenér… O lístky do tomboly byl nečekaně ohromný zájem, a tak bohužel nezbylo na všechny zájemce, což byla cena za snahu organizátorů o co nejvyšší pravděpodobnost výhry… Tombola je tedy poučením pro příští ročník, jenž však bude mít laťku nasazenou velmi vysoko.

Kladné ohlasy účastníků plesu se ozývají z různých stran příznivců BK Děčín, medií a také hráčů… Rádi bychom tedy touto cestou znovu poděkovali všem partnerům a spolupracujícím subjektům, všem organizačním pomocníkům a především marketingové manažerce Alence Volrábové – autorce myšlenky uspořádání plesu a také duše celé povedené akce.

Zdroj: www.bkdecin.cz