Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 5. 1. 2013 ve 23.35 hod. kontrolovala hlídka MP v DC4 v ul. Prokopa Holého hernu se zaměřením na dodržování vyhlášky statutárního města Děčín č. 4/2011 o zákazu provozování sázkových her, loterií a jiných podobných her. Při kontole hlídka spatřila dva mladíky, zcela zjevně mladších 18-ti let, jak sedí u výherního automatu VLT a jeden z nich na něm hraje. Následně bylo zjištěno, že se jedná o dva šestnáctileté mladíky. Jeden z mladíků uvedl,  že peníze na hru mu na automatu namačkala obsluha herny. Vzhledem k podezření ze spáchání trestného činu byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celou záležitost následně převzala.

 

Dne 5. 1. 2013 ve 20.00 hod. požádala PČR o spolupráci – vyslání jedné hlídky MP do DC1 na Tyršův most, kde je potřeba pomoc při řízení dopravy při uzavření mostu kvůli pohybu neznámé osoby na mostním oblouku. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zajistila uzavření mostu pro dopravu. Akce ukončena ve 20.40 hod., kdy byl muž z mostu Policií ČR sundán. Jednalo se o třiadvacetiletého mladíka z Děčína. Jeho jednání Policie ČR posuzuje jako trestný čin výtržnictví.

 

Dne 5. 1. 2013 v 10:45 hod. oznámil občan, že v ul. Zámecká v DC1 v neobydleném domě chodí po střeše muž a řeže něco pilkou. Kamerový systém zachytil muže v bílém oblečení na střeše domu po pravé straně z vjezdu ul. Tyršova. Hlídka MP podezřelého na místě zadržela. Jednalo se o čtyřicetiletého muže z České Lípy, který byl propuštěn z výkonu trestu (amnestie) a chtěl krást antény a různé kovové věci. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín