Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 30.11.2012 v 19.10 hod. oznámila zaměstnankyně nádraží v DC32 dvě dívky, které demolují čekárnu a poškozují její zaparkované vozidlo. Na místo byla vyslána hlídka MP. Po příjezdu hlídky se daly dívky na útěk přes koleje nádraží. Hlídka je po chvíli zadržela a zjistila jejich totožnost. Jednalo se o dívky ve věku třináct a šestnáct let. Strážníci zjistili, že dotyčné rozmlátily v čekárně kytky s květináči a poškodily lak na osobním vozidle. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc na místě převzala k dalšímu šetření.

Dne 30.11. 2012 v 16,00 hod. oznámil občan, že v DC 32 v ulici Přímá mládež rozbíjí luxfery a hází bouchací sirky na obytný dům. Na místo byla vyslaná hlídka MP, která při příjezdu zdokumentovala napáchané škody a začala pátrat po pachatelích. Strážníci po chvíli zadrželi trojici chlapců ve věku dvanáct a čtrnáct let, kteří se ke všemu přiznali. Událost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Dne 30.11. 2012 ve 14,00 hod. oznámil pracovník firmy z DC5, že pod hrází někdo rozebírá osobní automobil. Na místo byla vyslána hlídka MP, která při příjezdu na místo uviděla tři osoby, které rozebíraly osobní automobil. Jednalo se o tři muže ve věku dvacet šest až třicet let. Hlídka s nimi přestupek spočívající ve znečištění veřejného prostranství vyřešila uložením blokových pokut. Na místo se poté dostavila majitelka vozidla, která slíbila, že vozidlo odstraní. Hlídka poté provede následnou kontrolu.

Dne 1.12.2012 ve 3.40 hod. oznámil pracovník ostrahy hypermarketu v DC5 opilého bezdomovce u vchodu do prodejny. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že ve vchodu se nacházely dva muži ve věku dvacet pět a padesát dva let. Hlídka oba muže z obchodu vykázala.
Zdroj: MP Děčín