Rubriky
Sport Zprávy

Děčín padl v Řisutech

Děčín v sobotním utkání nastoupil proti celku HC Řisuty, k vidění tak bylo utkání dvou mužstev ze špičky tabulky. Již ve 4. minutě šli domácí do vedení zásluhou Kose. V 16. minutě za Děčín vyrovnával Martin Baránek po asistenci Marka Šetky. 14 vteřin před koncem prvního dějství však zvýšil vedení domácích Krpata. Do kabin se šlo po první třetině za stavu 2:1 pro Řisuty. Hned zkraje druhé třetiny se prosadil děčínský Hříbal, vyrovnaný stav trval jen něco málo přes minutu a domácí šli opět do vedení, v čase 21:52 vsřelil branku Hudíček. Ten stejný hráč pak ve 31. minutě zvyšoval již na 4:2. Jan Filipovský snižoval ve 38. minutě na 4:3, stav se již nezměnil a po druhé třetině bylo skóre 4:3 ve prospěch domácích. Ve třetí třetině padly dohromady tři branky, ovšem pouze jedna z děčínské hole, to když v 50. minutě vyrovnával Baránek. V 54. a 55. minutě však bylo o zápase rozhodnuto, nejprve se trefil Kraus a po něm Hlusička. Skóre utkání se zastavil na konečných 6:4 pro domácí. HC Děčín je nyní na třetím místě tabulky, za týmy HC Řisuty a HC Tábor.

Další mistrovské utkání sehraje naše „A“ mužstvo ve středu 12.12. na domácí půdě proti týmu HC Milevsko 2010


HC Řisuty – HC Děčín 6:4
(2:1, 2:2, 2:1).
Branky: 4. Kos, 20. Krpata, 22., 31. Hudíček, 54. Kraus, 55. Hlusička – 16. Baránek (Šetka), 21. Hříbal (Zika), 38. Filipovský (Zika, Oliverius), 50. Baránek (Vávra)

Sestava HC Děčín:
Lavinger (Šticha) – Hříbal, Stezka, Filipovský, Sádovský, Molnár, Kaltenböck, Zahradník, Vacek, Vávra, Oliverius, Zika, Drnec, Růžek, Hošek, Racek, Chládek, Kopas, Pořický, Baránek, Šetka

Zdroj/foto: HC Děčín