Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 17.11.2012 v 19.36 hod. oznámil občan, že před prodejnou v DC4 se pohybuje podnapilý muž, který verbálně napadá procházející občany. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o jí dobře známého třiatřicetiletého opilce. Dotyčný po výzvě hlídky svého jednání zanechal. Přestupek řešila hlídka na místě v blokovém řízení a muže z místa vykázala.

Dne 17.11.2012 v 07:35 hod. spatřila hlídka MP v ul. Prokopa Holého v DC4 muže, který močil na roh domu. Jednalo se o devatenáctiletého mladíka. Hlídka mu za jeho jednání uložila blokovou kameru. Při odchodu z místa mladík o několik desítek metrů dále udeřil pěstí do reklamního poutače na domě a zničil ho. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 16.11.2012 ve 21.40 hod. oznámil občan, že v parku proti kinu Sněžník v DC4 se pohybují dva opilci, kteří rozkopávají odpadkové koše. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která oba podezřelé zadržela. Jednalo se o pětatřicetiletého muže z Jílového a jednačtyřicetiletého muže z Děčína. Hlídka zjistila, že v parku je jeden odpadkový koš zcela ukopnutý. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Dne 13.11.2012 v 22.48 hod. oznámil občan, že nějaký mladík ničí u muzea v DC4 okenní parapet. Hlídka MP na místě zadržela devatenáctiletého mladíka, který se snažil několik parapetů odcizit a poničil je. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín