Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 11.11.2012 v 19.00 hod. oznámil občan, že v DC4 v ul. Chelčického leží někdo na vozovce. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o osmadvacetiletého muže z Děčína. Dotyčný byl silně pod vlivem alkoholu. Muž žádné zranění neměl a lékařskou pomoc odmítl, hlídka MP mu pomohla na nohy a dohlédla na jeho odchod do místa bydliště.

Dne 10.11.2012 v 14:10 hodin oznámil zaměstnanec ostrahy obchodu v DC1 přistižení osoby při krádeži. Na místo vyslaná hlídka MP zjistila, že pětašedesátiletý muž z Děčína odcizil sušenky v hodnotě cca 25,- Kč. Na PČR bylo zjištěno, že dotyčný nebyl v posledních 3 letech trestán ani odsouzen za krádež, proto hlídka záležitost vyřešila na místě uložením blokové pokuty.

Dne 10.11.2012 v 0,55 oznámil občan, že v DC6 v ulici Weberova dochází k rušení nočního klidu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která při příjezdu na místo zjistila, že v pátém patře domu pořádal sedmadvacetiletý muž oslavu narozenin. Hlídka přestupek vyřešila uložením blokové pokuty.

Dne 9.11.2012 v 15:00 hodin si všimla hlídka MP v DC1 v ulici Zámecká řidiče vozu Daewoo, které vjelo do místa, kde je dopravní značení zákaz vjezdu s dodatkovou tabulí mimo dopravní obsluhu. Jako řidič byl zjištěn dvaatřicetiletý muž z Děčína. Při kontrole vyšlo najevo, že muž nevlastní řidičský průkaz. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín