Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 29.10.2012 v 00.28 hod. oznámil občan, že v ul. Přímá v DC32 v chodbě domu již delší dobu řve nějaký opilý muž. Hlídka MP na místě kontaktovala dvaadvacetiletého muže, který se snažil dozvonit na kamaráda a chtěl pustit do domu, přičemž u toho dělal značný hluk. Hlídka MP záležitost vyřešila domluvou a muže z místa vykázala.

Dne 28.10.2012 v 16.23 hod. oznámil občan z DC4, že soused fyzicky napadá svou ženu, která je těhotná. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že dvacetiletá žena se pohádala se svým přítelem, který jí nafackoval. Žena neměla viditelné zranění, lékařské ošetření odmítla a odmítla taktéž přivolání hlídky PČR. Za přítomnosti hlídky MP oblékla své tři děti a sdělila, že s nimi půjde k rodičům.

Dne 27.10.2012 v 14.10 hod. oznámil občan z DC3, že v ulici Rakovnická odložil nějaký muž věci z bytu před dům. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že jednatřicetiletý muž z Děčína vynosil před dům věci z bytu, do kterého se nastěhoval a které v bytě nechal původní nájemník. Hlídkou mu bylo nařízeno, aby vše do pondělí 29.10.2012 odvezl. Hlídkou MP bude provedena následná kontrola.

Dne 26.10.2012 v 16.30 hod. oznámil občan, že v prodejně v DC1 nějaký muž slovně napadá lidi v prodejně. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o šestadvacetiletého muže z Děčína. Přítomné osoby uvedly, že muž na místě lidem vyhrožoval, že si je najde a zabije. Na místo přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dalšímu šetření.

Zdroj: MP Děčín