Rubriky
Sport Zprávy

Prvoligový hokej v Děčíně

Souboj Ústeckých Lvů proti Třebíči se odehraje v Děčíně

Zlatopramen Arena bude hostit 29. října koncert Karla Gotta, 31. října je připravena další akce – Lord of Dance. Lvi tak museli udělat změnu v rozpisu utkání a volit náhradní variantu v podobě děčínského zimního stadionu. Děčín tak bude hostit 31. října od 18,00 hod., mistrovské utkání Ústeckých Lvů proti Třebíči.

Pro Ústecké Lvy nebude Děčín zcela neznámým působištěm. V létě roku 2004 probíhala rozsáhlá rekonstrukce Zlatopramen Areny a ústečtí hokejisté odehráli kompletní přípravu v Děčíně. „V Děčíně nám tenkrát vyšli maximálně vstříc a i nyní nám maximálně pomáhají,“ řekl na závěr Přemysl Zeman,marketingový asistent klubu.

Ústečtí se právě nacházejí na druhém místě prvoligové tabulky, ambiciózní klub v němž hraje i několik hráčů, kteří prošli naším klubem (Ondřej Holomek, Vladimír Brož, Michael Petrásek, Petr Přeučil a hlavně děčínský odchovanec David Tůma), si opět brousí zuby na finálové boje v play-off. Utkání ústeckého celku provází vždy zajímavá podívaná, proto neváhejte a přijďte se podívat na prvoligový hokej.

Na utkání budou mít zdarma vstup majitelé VIP permanentek a hráči HC Děčín. Na toto utkání by mělo dojít ke sjednocení vstupného na 50,- Kč, děti do 130 cm budou mít vstup zdarma.

Zdroj: HC Děčín