Rubriky
Sport Zprávy

Karatedó Steklý na Národním poháru mládeže bodoval

Karatedó Steklý se zúčastnil 2. kola Národního poháru karate JKA mládeže, které se konalo v Milevsku. Na tento nominační turnaj se z celé České republiky sjelo na 230 dětských závodníků. Svěřenci Jana Steklého se výborně umístili ve všech věkových kategoriích i disciplínách.

Nejlépe se dařilo Richardovi Hartmannovi, který v konkurenci 50 mladších žáků nedal svým soupeřům šanci a zvítězil v kata i v kumite a stal se tak vítězem kombinace. Dále se velmi dobře dařilo Adéle Jiráskové, která získala velmi pěkné bronzové umístění v kata a v kumite obsadila čtvrté místo v mladších žákyních, zde se do finále  dostala i Barbora Sadilová.

Bronzovou medaili získala také Gabriela Janíčková ve starších žákyních. Bronz také vybojovala společně s Nikolou Mžourkovou a Viktorií Zavřelovou v kata týmu. Pavel Staso v mini žácích obsadil bodované páté místo v kata i v kumite. Smíšený mládežnický tým Adéla Jirásková, Barbora Sadilová a Josef Zámečník přivezli  bronzové medaile. Stejně tak Starší žáci Lukáš Javanský, Jakub Ulbrich a Milan Káža. Káža navíc postoupil do semifinále v kata, kde se mu o vlásek nepodařilo projít až do finále.

Jan Steklý: Všem patří velký dík za vynikající reprezentaci našeho oddílu, ale i celého města. Teď nás již čeká přípravné soustředění na horách, kde bude příprava směřována na listopadové Mistrovství České republiky.