Rubriky
Sport Zprávy

Děčín si z Klatov veze tři body!

Klatovy poprvé v sezóně ztratily body, když ve včerejším utkání nestačily na náš celek, který se výhrou 6:4 vyhoupl na třetí místo tabulky. O výsledku rozhodla především první třetina, kdy hráči Děčína třikrát skórovali a svůj náskok si udrželi až do závěru utkání. V desáté minutě se po asistenci Nikla trefil Hošek. Další dvě branky přidali do konce první třetiny Růžek a Racek. Ve druhé třetině se jednou trefil klatovský Mainer, naši však vstřelili další dvě branky z hole Baránka a Kaltenböcka a tak se šlo do kabina za stavu 5:1 pro Děčín. Ve třetí třetine však Klatovy vývoj utkání zdramatizovaly, když se dokázali hráči Klatov třikrát trefit do svatyně Lukáše Lavingera. V posledním dějství se za náš tým trefil pouze Oliverius, ale přesto si Děčín závěr utkání pohlídal.

Další utkání se hraje v neděli 7.10. od 17,00 hod., kdy HC Děčín vyzve tým Sokolova

HC Klatovy – HC Děčín 4:6

Branky a asistence HC Děčín:
3. Hošek (Nikl), 12. Růžek (Drnec), 20. Racek (Oliverius, Zika), 34. Baránek (Růžek), 40. Kaltenböck (Hošek, Vávra), 54. Oliverius (Filipovský, Stezka)

Sestava HC Děčín:
Lavinger (Šticha) – Stezka, Filipovský, Molnár, Hříbal, Dvořák, Novotný, Kaltenböck, Nikl, Vávra, Oliverius, Zika, Drnec, Růžek, Racek, Hošek, Baránek, Ticháček,

Zdroj: HC Děčín